6/1/13

Discurs de Reis 2013


Benvolgudes Majestats, un any més estem molt contents poder-vos rebre al Port de la Selva, sabem que arribeu cansats doncs el viatge ha estat llarg i no exempt de contratemps, sobretot aquesta tarda quan passàveu el cap de Creus amb temporal de Nord, aquí la tramuntana també ens ha fet la guitza i no us hem pogut rebre amb el tradicional castell de focs. Però ara ja sou aquí i en nom de tots us dono la benvinguda i les gràcies per la feinada de fer arribar la Pau i la solidaritat a tots els pobles.

Acabem de tancar un any en que les coses no han estat fàcils, per bé que els nens i nenes del Port de la selva han complert, han ajudat als pares, han treballat a l’escola, han respectat als seus companys i han participat amb entusiasme en les activitats del municipi.

El que acabem d’encetar no pinta massa millor, es preveu difícil pel país, pels pobles, per les empreses, pels comerços i per moltes persones que s’ho passen malament, especialment complicada és la situació dels que busquen feina i dels que no tenen salut, us demano que la vostra màgia els ajudi.

Per la resta majestats us faig saber que tinc plena confiança amb els meus conciutadans, per una mica de il·lusió i esperança que ens deixeu cadascú de nosaltres posarà el seu granet de sorra per anar endavant.

Amb el vostre permís voldria fer un reconeixement a tots els que fa dies que preparen la vostra arribada, un reconeixement que m’agradaria fer extensiu a tots aquells que voluntàriament dediquen el seu temps a les associacions i entitats del municipi veritable motor social, integrador i cohesionador d’aquest poble.

Acabo demanant-vos que en la mesura del que sigui possible aquesta nit sigueu generosos amb els nostres infants. Estic convençut que si us ha fallat algun regal en sabran prescindir i gaudiran amb el que es trobin.

Abans de passar-vos la paraula deixeu-me dir-vos un cop més gràcies per ser aquí, gràcies per la vostra generositat.

Visca els Tres Reis!!!

Discurs de benvinguda pronunciat el 5 de gener de 2012 al balcó de l'ajuntament del Port de la Selva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada